Общо 13 играчи от футболния отбор на Северна Каролина са

...
Общо 13 играчи от футболния отбор на Северна Каролина са
Коментари Харесай

Колежани си изпатиха заради продажба на уникални кецове

Общо 13 играчи от футболния тим на Северна Каролина са били осъдени, тъй като са продавали неповторими модели на Air Jordan, които са основани само за тях. В колежанската си кариера легендата Майкъл Джордан играе тъкмо за това учебно заведение, което в действителност придобива паметен статут след неговия престой там и продължава да го носи и до през днешния ден.

The team-issued #UNC Retro Air Jordan 3’s sold for as much as $2,500 within hours of the players receiving their special-edition shoes. More details coming in: https://t.co/noOcTSI5X0 pic.twitter.com/nvKtuZncsM
— InsideCarolina (@InsideCarolina) August 6, 2018
Именно марката на Въздушния облича огромна част от спортните тимове на Северна Каролина, в това число баскетболния и футболния. Футболистите са били хванати, продавайки персонализираните си модели Air Jordan 3 PE, които имат логото на Каролина на езика и не са налични за необятната общност.

Всеки един от “търговците” ще би трябвало да изтърпи наказване от най-малко един мач след началото на футболния сезон. Цените, на които те са продали чифтовете си са варирали, само че огромна част от тях са били над $2000.

UNC suspends 13 football players for selling team-issued Air Jordan PEs: https://t.co/DkSBDi1XFL pic.twitter.com/COjJXKf51R
— SoleCollector.com (@SoleCollector) August 6, 2018
Университетите, които играят с екипировка на Jordan Brand постоянно са привилегоровани да разполагат с неповторими по рода си кецове, които няма по какъв начин да бъдат открити по магазините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР