Общност, която беше нападната по време на нападението на Хамас

...
Общност, която беше нападната по време на нападението на Хамас
Коментари Харесай

Актуализации на живо | Заложник, държан в Газа, умира в плен, казва неговата южна израелска общност

Общност, която беше нападната по време на нападението на Хамас на 7 октомври в Южен Израел, споделя, че един от нейните поданици, който е бил взет за пленник, е умрял в плен. Общността на кибуца Нир Оз не уточни повода за гибелта в петък на 38-годишния Тамир Адар.

От към 250 души, хванати по време на офанзивата на Хамас, към 80 бяха отведени единствено от Нир Оз, от популацията на към 400. Израелското държавно управление споделя, че екстремисти към момента държат 113 заложници. Хамас съобщи, че няма да освобождава повече заложници, до момента в който Израел не приключи военната си атака и не се изтегли от Газа. Израел даде обещание да смаже въоръжената група и да върне всички пленници.

Израелският министър на защитата Йоав Галант споделя, че няколко хиляди бойци на Хамас остават в северната част на Газа, където цели квартали са превърнати в отломки. Тежки боеве се водят и в централната част на Газа и в южния град Хан Юнис, където израелски чиновници споделят, че военната конструкция на Хамас към момента е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР