Общинското социално предприятие Морски знаци взе участие в седмото издание

...
Общинското социално предприятие Морски знаци взе участие в седмото издание
Коментари Харесай

Морски знаци“ се представи на европейски форум

Общинското обществено дружество " Морски знаци " взе присъединяване в седмото издание на Европейския конгрес за обществени предприятия, който се организира в София. В него се показаха над 100 сдружения от България, Италия, Испания, Франция, Англия, Гърция и Турция. В рамките на три дни всички участници демонстрираха своята продукция и услуги.

Щандът на " Морски знаци " беше посетен и от делегацията, взела участие в интернационалната конференция на високо ниво " СОЦИАЛНА ИКОНОМИКА - ЗА ИКОНОМИЧЕСКА УСТОЙЧИВОСТ И СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ В Европейски Съюз ", водена от Мариан Тейсен - комисар по заетостта, обществените въпроси, уменията и трудовата подвижност, и Бисер Петков - министър на труда и обществената политика.

Общинското дружество показа повече от 50 продукта, които са единствено дребна част от целия подбор. В рамките на форума беше сниман клип за общественото дружество, който демонстрира активността му. Всички участници в конференцията получиха от Министерството на труда и обществената политика сувенири, особено направени от " Морски знаци ".

Общинското дружество " Морски знаци " беше номинирано в категорията " Иновативно произвеждане " и получи премия за новаторски артикул от Султанка Петрова - зам.-министър на труда и обществената политика.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР