Общинското дружество Индустриален парк – Сливен“ вече е регистрирано в

...
Общинското дружество Индустриален парк – Сливен“ вече е регистрирано в
Коментари Харесай

Регистрираха „Индустриален парк - Сливен“ в търговския регистър

Общинското сдружение „ Индустриален парк – Сливен “ към този момент е записано в Търговския указател, заяви шефът на сдружението Соломон Москона на работна среща с кмета Стефан Радев и представители на Общината.

Москона осведоми, че идната стъпка е вписването в регистъра на индустриалните паркове. На срещата бяха разисквани въпроси, свързани с правене на капиталови планове за създаване на детайлите на довеждащата й част от вътрешната инфраструктура за промишлен парк. „ Бършен “.

Намерението на Община Сливен е да кандидатства за финансиране на строителните действия посредством Плана за възобновяване и резистентност, като за задачата се приготвят и документи, които ще й обезпечат планова подготвеност. Поставени бяха дилемите и периодите за правене на нужните планове и документи, както на чиновници от Общинска администрация, по този начин и на шефа на новоучреденото общинско сдружение, посредством което Община Сливен ще осъществя желанията си за основаване и развиване на промишлен парк.

Предложението на кмета Стефан Радев за основаване на общинската компания „ Индустриален парк – Сливен “, беше признато от общинския съвет на съвещание при започване на април, когато беше гласуван и шеф на сдружението.

Кметът акцентира, че планът е доста значим за стратегическото развиване на района и работата по основаването на парка би трябвало да продължи все по този начин поредно и проведено.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР