Общинският съветник Симеон Ставрев от ПП-ДБ “Спаси София предлага безплатен

...
Общинският съветник Симеон Ставрев от ПП-ДБ “Спаси София предлага безплатен
Коментари Харесай

Предложение: Децата в центровете за настаняване от семеен тип да посещават безплатно общинските спортни обекти

Общинският консултант Симеон Ставрев от ПП-ДБ “Спаси София ” предлага безвъзмезден достъп до общинските спортни обекти в столицата за децата в центрове за настаняване от фамилен вид . Това излиза наяве от един от първите импортирани отчети в новия Столичен общински съвет, чийто ръководител към момента не е определен, което попречва разглеждането на отчетите, оповестиха от политическата коалиция.

“Децата от центровете за настаняване от фамилен вид би трябвало да бъдат освободени от такса за прилагане на общинските спортни обекти в София. Това ще направи обектите по-достъпни за тях и ще улесни включването им в обществения живот на града ” , написа в отчета си Ставрев.

Към момента в София има 25 такива центрове със приблизително 10 деца, настанени в тях . Според отчета точно Столичния общински съвет може да облекчи разноските на тези деца и младежи, освобождавайки ги от такса за достъп до общинските спортни обекти в София.

Ако СОС утвърди предлагането на Ставрев след избора на ръководител, не се чака съществено отрицателно влияние върху приходите на спортните обекти на Столична община.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР