Общинският съветник Пламен Крумов представи официално вчера кандидатурата си за

...
Общинският съветник Пламен Крумов представи официално вчера кандидатурата си за
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Не влизам в договорки и не съм взел нито цент от общината. Готов съм на детектор на лъжата

Общинският консултант Пламен Крумов показа публично през вчерашния ден кандидатурата си за кмет на Сливен. Той ще се яви на изборите от името на партия Пряка народна власт, която издига и ямболския кмет Валентин Ревански. Крумов означи, че двамата са фамилни другари от години и ще работят дружно за просперитета на района.
Той даде обещание да води положителна акция и съобщи, че ще се разграничи даже от хора от екипа си, в случай че злословят по адрес на съперниците му. „ Не е значимо какво не е направено до момента в общината, а какво би трябвало и може да се направи оттук-нататък “ – съобщи Пламен Крумов и добави, че в случай че бъде определен за кмет, огромен немски консорциум е подготвен да влага в Минералните бани и Карандила.
Крумов показа и част от листата си с претенденти за общински съветници. В нея влизат досегашните участници в локалния парламент Момчил Пантелеев /Свети Георги Победоносец/, Стефан Стайков/досегашен съпартиец на Крумов, определен от СДС/ и Николай Стоянов /Баста/, както и доста познати на сливенската общност лица. Сред тях са Йовита Пенчева, Петър Балтов, Стефан Христов, Гончо Стоянов, доктор Свилен Станчев, Атанас Чанев и други
„ Сливен Прес “ зададе на Пламен Крумов два въпроса:
Ако не отиде на балотаж, дали ще поддържа досегашното управление на община Сливен или другия претендент за кмет, и дали в идващия общински съвет неговата група ще е съпротива или сътрудник на ГЕРБ?
Участвал ли е в уречен мач като футболист и по какъв начин ще разяснява изказванията, че се прави всичко, с цел да стигне тъкмо той до балотаж и там да изгуби от настоящия кмет?
„ Веднага давам отговор и желая да е ясно: първо, ние в никакъв случай до ден-днешен не сме разсъждавали, че няма да бъдем на балотаж. И желая медиите да отразите и да стигне до всеки един в града, тъй като чух доста неща. Ако чуете, че сме се договорили с някой, аз ще се откажа от конкуренцията за кметските избори. Няма да предам нито един човек от екипа си и нито един човек от града, който ни се е доверил. Аз съм самоуверен, знам против какво се изправям, предизвестил съм всеки един, само че аз не се тормозя от никой и от нищо. На 48 години съм и никой не може да каже, че съм продал мач или че съм взел даже бонбон от общината. Не влизам в сделки с никого. Ако някой ви каже, че за осем години като консултант Пламен е взел даже един цент, съм подготвен дружно с него да се явя на детектор на лъжата пред общината и да се види кой споделя истината. Аз ще го платя, мога да си го разреша, даже да е ежедневно, по 100 пъти дневно. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР