Общинският съветник от Възраждане Деян Николов влезе в сградата на

...
Общинският съветник от Възраждане Деян Николов влезе в сградата на
Коментари Харесай

Ново напрежение пред областната управа в София - Възраждане със закани за безредици

Общинският консултант от " Възраждане " Деян Николов влезе в постройката на Областната администрация в София. Той настояваше да се срещне с регионалния шеф Вяра Тодева.

Николов, дружно с други общински съветници и жители се събраха тази заран пред постройката и желаеха да видят заповедта, с която по думите им се унищожава Паметникът на Съветската войска.

Служител на регионалната администрация няколко пъти отхвърли на Николов среща с Тодева и му изясни, че би трябвало да подаде писмена молба, с цел да се види с регионалния шеф.

Николов се закани, че ще " стане неприятно " и другият път ще пристигна с 500 души и " ще изпотрошим всичко тук ".

" Такава заповед няма, най-малко не сме я видели. Успяхме да намерим единствено експертизата на фигурите, в която експертиза е написано, че те имат пукнатини и по тази причина били рискови. Няма да мина по вашата скапана процедура. Обадете се на някой, който да слезе. Тук има закони, а по-късно са вашите вътрешни правила и ред.

Обадете се някой да слезе незабавно, тъй като ще влезем ние и ще стане неприятно. Другият път ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук. В тази страна няма никакви закони ", съобщи Деян Николов, общински консултант от " Възраждане ".

Вчера с искане за незабавна срещна с Вяра Тодева, която също им беше отказана.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР