Общинският съветник от ГЕРБ-СДС и бивш зам.-кмет по културата Мирослав

...
Общинският съветник от ГЕРБ-СДС и бивш зам.-кмет по културата Мирослав
Коментари Харесай

Боршош атакува Борис Бонев: Недей да крадеш Коледа, като не можеш да създадеш своя!

Общинският консултант от ГЕРБ-СДС и някогашен зам.-кмет по културата Мирослав Боршош разгласява в събота сутринта във фейсбук изострен коментар по адрес на сътрудника си от СОС Борис Бонев. 

" Борис Бонев, недей да крадеш Коледа, като не можеш да създадеш своя!
Вчера сутринта разгласих, че София ще има през 2024 нова празнична декорация с изяло нова идея за площади, булеварди, улици и квартали. Обясних и по какъв начин ще стане (прочети предходния ми пост). Късно вечерта Бонев прави безусловно същото. Разликата е, че той предлага кръгла маса за Коледа. Чака ни обаче не безпределно бръщолевене към кръглата маса на “спасителите ”, а доста работа за града ", съобщи Боршош.

Снощи разгласява дълъг пост в обществените мрежи, в който изясни за какво новата администрация на столицата се е провалила тази година с коледната декорация.



14 часа по-рано Мирослав Боршош разгласява също своя идея за коледната декорация, като постът бе озаглавен " Коледата е допустима!Следващата! "

Общинският консултант от ГЕРБ-СДС разгласи, че внася отчет в СОС за основаване на краткотрайна комисия за основаване на цялостна идея и реализация на празнична образна среда в София и залагане на планирана финансова рамка от 3 милиона лв.. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР