Общинският съветник от „Да, България“/ДБ и бивш председател на Софийския

...
Общинският съветник от „Да, България“/ДБ и бивш председател на Софийския
Коментари Харесай

Общински съветник от ДБ поиска оставката на Христо Иванов

Общинският консултант от „ Да, България “/ДБ и някогашен ръководител на Софийския областен съд Методи Лалов изиска оставки в управлението на политическата мощ с претекста, че решенията не се вземат демократично.

Това провокира и ответна реакция, като Христо Иванов и Ивайло Мирчев приканиха акцията да не бъде проваляна „ от вътрешната страна “ и да няма „ дърляне за власт “.

Какво споделя Лалов

Методи Лалов, който при започване на септември напусна поста ръководител на групата на „ Демократична България “ в Столичния общински съвет още през вчерашния ден вечерта излезе със лист от проблеми, които вижда в дясното обединяване.
Сред тях е неналичието на вътрешни електронни избори, лансиране на лица от младежките организации и представители на малцинствата при реденето на листите, а също и неспазване на правилото „ Един човек – една листа “: „ Или до момента в който се възмущаваме обществено, че Пеевски и други са водачи на листи, само че по-късно не стават депутати, си подсигуряваме инструмент да модифицираме волята на гласоподавателите? “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР