Общинският съветник от БСП Николай Николов стартира подписка с настояване

...
Общинският съветник от БСП Николай Николов стартира подписка с настояване
Коментари Харесай

Общинар на БСП стартира подписка срещу хамали и травестити на булевард в София

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов започва подписка с гледище за отстраняването на хамалите и травеститите от бул. „ Христо Ботев “ в София, заяви пресцентърът на столичната организация на Българска социалистическа партия.

Подписката стартира на следващия ден – 21 август, на площад „ Македония “, на тротоара пред входа на АПИ. Тя упорства за преустановяване на противозаконните товаро-разтоварни действия и премахване на лицата, предлагащи просташки услуги на бул. „ Христо Ботев “ и премахване на проституиращите по булеварда и площад „ Македония “.

В подписката се желае непрекъснато полицейско наличие на бул. „ Христо Ботев “ и околните вътрешноквартални улици в региона сред площад „ Македония “ и бул. " Александър Стамболийски ".

Всеки жител, подкрепящ тези претенции, може да го съобщи с подписа си от вторник (21 август) до петък (24 август) във времето от 10,00 до 13,00 и от 17,00 до 19,00 часа на площад „ Македония “, на тротоара пред входа на АПИ, се показва в известието на Българска социалистическа партия София.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР