Общинският съветник на Продължаваме промяната“ в Столичния общински съвет Благовест

...
Общинският съветник на Продължаваме промяната“ в Столичния общински съвет Благовест
Коментари Харесай

Общински съветник предизвика катастрофа в София, опитал се да избяга от местопроизшествието

Общинският консултант на „ Продължаваме промяната “ в Столичния общински съвет Благовест Георгиев е станал участник в злополука в петък вечерта с София. След това Георгиев се е опитал да напусне местопроизшествието, само че е бил спрян от полицията.

Инцидентът е станал късно нощес на бул. " Драган Цанков ". Става дума за лек случай сред два автомобила.

При опита си да напусне мястото, общинския консултант е спрян от екип на полицията.

Водачът е и член на комисията по сигурност на придвижването. Отказал е проба за алкохол с дрегер.

Групата общински съветници на Политическа партия в Столичния общински съвет и Изпълнителния съвет на Политическа партия правят оценка държанието на сътрудника си Благовест Георгиев като неприемливо, рисково за близките и нарушаващо освен законите и разпоредбите, само че и публичния морал, показват от пресцентъра на " Продължаваме Промяната ". Ще приемем без съмнение оставката на Благовест Георгиев от позицията общински консултант, показват още от групата на партията в СОС.

Борис Бонев прикани в обществените мрежи Благовест Георгиев " неотложно да подаде оставка и да напусне СОС, след което да понесе всички законови последици за безусловно неприемливото и рисково държание да кара, откакто е използвал алкохол ".

" Правилата и законите би трябвало да важат еднообразно за всички. Поведението на Благовест Георгиев, общински консултант от групата на ПП-ДБ-СС, е неприемливо и несъвместимо с нашите полезности и правила, и в цялостно несъгласие с поетия от нас ангажимент за сигурност и сигурност в нашия град. Отговорното държание изисква едно - оставка ", написа във Facebook кметът на София Васил Терзиев. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР