Общинският съвет на Западен Холивуд одобри с единодушие резолюция за

...
Общинският съвет на Западен Холивуд одобри с единодушие резолюция за
Коментари Харесай

Тръмп може да се раздели със звездата си на Алеята на славата?

Общинският съвет на Западен Холивуд утвърди с единогласие резолюция за унищожаване на звездата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп от Алеята на славата, съобщи Асошиейтед прес.
 Тръмп звезда Gettyimages
Той прикани Търговската камара на Холивуд и управляващите в град Лос Анджелис да отстранен звездата поради отношението на Тръмп към дамите , което дефинира като притеснително, както и поради " други дейности ".

Президентът на камарата Лерон Гъблър означи пред в. " Лос Анджелис таймс ", че от алеята в никакъв случай не е била премахвана звезда , тъй като това се счита за част от историческото й завещание.

Малко преди вчерашното гласоподаване се състоя правосъдно съвещание, на което бяха предявени обвинявания във вандализъм на мъж, обвинен, че предишния месец е развалил звездата на президента с кирка .-->
 Тръмп звезда Gettyimages
Звездата на Тръмп беше подложена на вандализъм и дни преди изборите през 2016 година, само че беше поправена, отбелязва АП. Тръмп получи звезда на Алеята на славата поради присъединяване си в риалити шоуто " Стажантът " .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР