Общинският съвет на Пловдив одобри отпускането на още 166 500

...
Общинският съвет на Пловдив одобри отпускането на още 166 500
Коментари Харесай

Отпуснаха още 166 500 лева общински пари за стадион Христо Ботев, нарекоха го финансова дупка

Общинският съвет на Пловдив утвърди отпущането на още 166 500 лева за стадион " Христо Ботев ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Парите са предопределени за създаване на трафопост с 2 трансформатора, за преправка на градивния план на козирките на бранш А и бранш Б, за план на система срещу струпване на сняг на козирките в браншове Б, В и Г.

" Строежът на стадион " Ботев " се трансформира в задънена улица с доста дупки. Защо тези трафопостове не са включени в публичната поръчка и се постанова да даваме в допълнение? Докога ще продължаваме да наливаме пари в тази финансова дупка и ще има ли край? За всички е значимо да имаме стадион, само че на каква цена? " - съобщи Владимир Славенски.

Георги Величков попита за какво не се изискат пари от БФС и означи, че за следващ път се основава напрежение сред почитателите. Отправи към сътрудника си от ГЕРБ съответни въпроси за какво се постановат промени в плана. " Аз съм локомотивец, само че ще поддържа предлагането. Не съм архитект, не знам кой какво е проектирал. Нашият дава, а вашият не дава " - не остана задължен Узунов.

В какви други обекти ще се вложат пари на пловдивските данъкоплатци - вижте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР