Общинският съвет на Карлово разпредели от дарителската сметка 234 хил.

...
Общинският съвет на Карлово разпредели от дарителската сметка 234 хил.
Коментари Харесай

Разпределиха дарените 234 000 лв. на пострадалите от наводненията в Карловско

Общинският съвет на Карлово разпредели от дарителската сметка 234 хиляди лв. и 1063 електроуреда на потърпевши фамилии от наводнените на 2 септември села. Това се случи на изключително съвещание на съветниците по предложение на Обществения съвет, написа Българска телеграфна агенция.

 

По волята на донорите от тази сума 28 613 лева са за притежатели на потърпевши парцели в с. Каравелово, 6619 лева за притежатели на потърпевши парцели в с. Богдан, 2000 лева за ремонт на постройката на детската градина в с. Каравелово, по 250 лева за притежатели на потърпевши парцели в с. Слатина и по 200 лева за притежатели на потърпевши парцели в с. Войнягово.
 
Съгласно решението на Общинския съвет притежателите на 141 парцела от група 5 - наводнени дворове, икономически постройки и разрушени огради, ще получат по 1333 лева

Съветниците утвърдиха и приемане на подаяние от Цветан Луканов, представител на производител на домашен електроуреди. То е на стойност 154 635  хиляди лв. и съставлява 585 нови електроуреди - хладилници, перални машини и електрически готварски печки.

Всички решения, взети на изключителното съвещание на Общински съвет в Карлово, ще бъдат оповестени на формалната интернет страница на администрацията.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР