Общинският съвет на БСП-Перник проведе заседание, на което с пълно

...
Общинският съвет на БСП-Перник проведе заседание, на което с пълно
Коментари Харесай

Избраха временен председател на БСП-Перник след като кметът Станислав Владимиров напусна партията

Общинският съвет на БСП-Перник организира съвещание, на което с цялостно единогласие избра Делка Георгиева за краткотраен ръководител на партията в града и Иван Димитров за делегиран член на Областния съвет, на мястото на подалите оставка общински и регионален ръководител.



На съвещанието са били разисквани документите от извършеното съвещание на Конгреса, набелязани са организационни ограничения за превъзмогване на слабостите в работата на организацията и е даден старт на подготовката за идните парламентарни избори, оповестяват от Българска социалистическа партия.

От пресцентъра на социалистическата партия показват още, че с изключение на макар оповестените медийно оставки на общинския и регионалния ръководител, досега няма подадени документи за други напуснали членове на партията.

Общинското управление на организацията е призовало партийните членове да не се поддават на напън и да се включат интензивно в идната акция. На съвещанието са участвали и кметът на квартал „ Църква “ – Радослав Динев, заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и членът на ИБ Бриго Аспарухов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР