Общинският младежки дом в Русе съвместно с ВиК-Русе организира традиционния

...
Общинският младежки дом в Русе съвместно с ВиК-Русе организира традиционния
Коментари Харесай

Конкурс за рисунка и фотография, посветен на Световния ден на водата, обявява ОМД - Русе

Общинският юношески дом в Русе взаимно с ВиК-Русе провежда обичайния конкурс за рисунка и снимка, отдаден на 22 март - Световен ден на водата. Конкурсът, който се организира за 15-а поредна година, се трансформира в емблематичен за русенския Младежки дом и се радва на огромна известност у нас и по света. Темата се задава годишно от Организация на обединените нации, а наградените произведения се изпращат в седалището на организацията в Женева, където може да бъдат също отличени или да вземат участие в онлайн галерия.

Тази година фокусът е " Подземните води: Да създадем невидимото очевидно ". С присъединяване си в състезанието всеки поддържа идеята за запазване на водите по света и получава онлайн грамота за присъединяване от ръководството по водите към Организация на обединените нации.

Конкурсът се организира в две посоки - рисунка и снимка. В първото конкуренцията е национална, участниците би трябвало да са в учебна възраст и да изпратят по пощата оригинал на своята творба, нарисувана с материали по желание и в размер 35 на 50 см. В направление снимка състезанието е интернационален, за участници от 14 до 30 години.

Изпращането на авторските фотоси става по електронен път във формата за регистрация за състезанието. Попълването на регистрационната форма е наложително за всички участници, като е планувано улеснено попълване за огромни групи или класове. Крайният период за приемане на творбите е 9 март. Обявяването на резултатите на фейсбук страницата на Младежкия дом в Русе и разкриване на галерия с отличените произведения ще бъде на 22 март 2022 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР