Общинските земи и пасища трябва да се дават на местни

...
Общинските земи и пасища трябва да се дават на местни
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: БСП ще се бори да осигури добри условия за живот

„ Общинските земи и пасища би трябвало да се дават на локални хора, тъй като община Девин има капацитет за развиване на земеделието и отглеждането на животни. Горите са огромното благосъстояние на Родопите, по тази причина би трябвало да се пазят, би трябвало да се спре противозаконната сеч “. Това съобщи лидерът на листата на социалистите в Смолян проф. Георги Михайлов пред жителите на Девин и добави, че естествените запаси би трябвало да се употребяват от общината, а приходите от води, пещери и естествени благосъстояния би трябвало да остават при хората.
Социалистът уточни, че огромният капацитет на общината са природата и локалните хора, а политиката на Българска социалистическа партия е за задържане на хората в Девин посредством обезпечаване на  безвъзмездни детски градини, помощ за млади работещи фамилии, стипендии за студенти по медицина, които по-късно да се върнат и да работят в локалната болничното заведение, помощ за възрастните и по-добри обществени услуги, изясни лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Смолян.
Проф. Георги Михайлов и претендентите за народни представители Емил Хумчев, Севдалин Хъшинов, Зорница Радева и Радка Тунева-Янчевска организираха срещи и в с. Лясково и с. Осиково.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР