“Общинските сгради на пл. Свобода“ 6, на ул. Олимпи Панов“

...
“Общинските сгради на пл. Свобода“ 6, на ул. Олимпи Панов“
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Община Русе работи при пълна откритост, отчетност и...

“Общинските здания на пл. „ Свобода “ 6, на ул. „ Олимпи Панов “ 6, на ул. „ Черно море “ 2 и всички останали, в които са ситуирани дирекции и отдели, са охраняеми и достъпът е организиран с пропускателен режим съгласно Правилник, одобрен от кмета на общината. В него е указано, че представители на медии биват допускани до вътрешността на постройките след показване на журналистическа карта, както и жители с посетителска карта и след доказана нужда от чиновник на общината. Съгласно одобрените вътрешни правила чиновниците в отдел „ Връзки с обществеността “ са главен медиатор при връзката сред общинската администрация и представителите на медиите.

 

Създадена е цялостна и цялостна организация по отношение на достъпа до постройките, в които се обитава общинска администрация. В коментираната обстановка е позволена неправилност при използването на вътрешните правила, което е предизвикало излишно стеснение и напрежение за представители на русенски медии.

Държа да подчертая, че в нито един миг от сегашния и предходния мандат не е съществувало ограничение на достъпа на публицисти до постройката на локалната администрация.

 

Под мое управление Община Русе е работила и ще продължава да работи при цялостна неприкритост, отчетност и бистрота към жителите и представителите на медиите ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР