Общинските съветници в Сандански не позволиха да бъде преотреден държавен

...
Общинските съветници в Сандански не позволиха да бъде преотреден държавен
Коментари Харесай

Съветниците в Сандански осуетиха намерение за изграждане на конна база в парковата зона

Общинските съветници в Сандански не разрешиха да бъде преотреден държавен парцел към 60 декара в парка на града, с цел да бъде построена конна база на мястото, на което има вековни чинари и скъпи дървета. Страстите нажежи общинският консултант Яне Янев, който моли към сътрудниците си да не гласоподават точката, включена в дневния ред и предложи незабавно да бъдат сезирани способените институции за това по какъв начин частникът Спас Янев се е сдобил с държавен парцел.

Янев бе безапелационен, че в региона на парковата зона не трябва да се позволява преотреждане, което би могло да наруши целостта и. Съветниците
.„ Имотът е държавна благосъстоятелност и по какъв начин молителят се е сдобил с позволение за преотреждане от Благоевград там на това място да построява конна база, аз не мога да разясня. Лично не познавам Спас Янев. Вероятно е следвана процедурата. Това не е оправдано за мен да се трансформира визията на този регион ”, сподели Ат. Стоянов.

В последна сметка, след дебатите бе препоръчано точката да отпадне от дневния ред и предлагането бе признато с болшинство.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР