Общинските съветници приеха важни документи за развитието на община Ловеч.

...
Общинските съветници приеха важни документи за развитието на община Ловеч.
Коментари Харесай

Общинските съветници приеха важни документи за развитието на община Ловеч

Общинските съветници одобриха значими документи за развиването на община Ловеч. Това стана при започване на четиридесет и шестото съвещание, провело се на 27  октомври 2022 година.
 
Старейшините взеха решение да се актуализира Плана за интегрирано развиване на община Ловеч (ПИРО) 2021-2027 година, който е признат с Решение № 326/08.04.2021 година на Общински съвет – Ловеч.  Допълнението е " Програма за реализация на ПИРО за интервала 2021-2027 година " и " Индикативна финансова таблица ". Гласуването сподели 28 гласа " За ", без гласове " Против " и с един глас " Въздържал се ".
 
Приета бе Наредба за изменение на Наредба за създаване на детайлите на техническата инфраструктура и гаранциите при строителството им на територията на община Ловеч. Гласуването още веднъж сподели 28 гласа " За ", без гласове " Против " и с един глас " Въздържал се ".
 
Приета бе и Програма за ръководство на отпадъците на община Ловеч 2021-2028 година. Гласуването сподели 25 гласа " За ", един глас " Против " и един глас " Въздържал се ".
 
Общинските съветници дадоха зелена светлина и на кандидатстването с планово предложение " Грижа в дома в община Ловеч " по Процедура посредством непосредствено даване на БФП BG05SFPR002-2.001 " Грижа в дома " в границите на Приоритет 2 " Социално включване и равни благоприятни условия " по Програма " Развитие на човешките запаси " 2021-2027 година Гласуването сподели 28 гласа " За ", без гласове " Против " и " Въздържал се ". Тези пет точки бяха докладвани от Корнелия Маринова – кмет на община Ловеч.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР