Общинските съветници от Възраждане са категорично против забраната за влизане

...
Общинските съветници от Възраждане са категорично против забраната за влизане
Коментари Харесай

Възраждане“: Забраната за достъп на стари автомобили до центъра на Варна е мярка против хората, а не за тях

Общинските съветници от " Възраждане " са изрично срещу възбраната за влизане на остарели коли в централните елементи на Варна. Това е позиция на политическата организация във връзка предлагането на кмета на града, което няма да позволи казуса със замърсяването на въздуха. Ограничаването на достъпа на коли да влизат в центъра няма да повлияе на въздушните течения в града.

Кметът, вместо да копира неуместни решения и забрани на други кметове в страната, дано да направи по този начин, че улиците на Варна да бъдат измивани постоянно. Това сигурно ще понижи замърсяването на въздуха. Отдавна е потвърдено, че запрашените улици са главният замърсител на въздуха в Морската столица.

Да се постановат по-рестриктивни ограничения в по-слабо нечист регион, с стопански по-слабо население, което евентуално няма да успее изцяло да преодолее този проблем, за нас е извънредно нелогично. Така направеното предложение на кмета включва по-скоро ограничения не за хората, а срещу тях.

Възраждане " упорства, че би трябвало да се борим с аргументите, а не с последствията от десетилетното деструктивно ръководство на Варна и България.

Настояваме кметът да отдръпна това предложение и да го обсъдим сега, когато Варна е мощно развита Морска столица, където остарели коли употребяват единствено ретро- колекционери.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР