Общинските съветници от групата на Местна коалиция СДС проведоха вчера

...
Общинските съветници от групата на Местна коалиция СДС проведоха вчера
Коментари Харесай

Център-дясното се обединява около единна управленска програма и силен кандидат за кмет

Общинските съветници от групата на Местна коалиция Съюз на демократичните сили организираха през вчерашния ден работна среща с представители на политическите партии от център-дясното пространство, на която бяха разисквани хрумвания за развиването на града с оглед идните локални избори. В диалога участваха членове на обединения, измежду които Съюз на демократичните сили, ГЕРБ, КОД, Национална движение „Симеон Втори", Гергьовден, ССД, като всички бяха безапелационни, че сега градът е в извънредно неприятно положение.

„ Целта е да се спре настоящето разрушително ръководство на общината. На път сме повторно да се провалим на локалните избори, в случай че се явим с няколко претендента в дясно “, сподели общинският ръководител на СДС-Русе Станимир Станчев.

Всички участници в срещата поддържаха концепцията, че е належащо център-дясното да се сплоти, да се направи общ план и обща визия. Трябва да се изготви единна управническа стратегия и да се откри мощен претендент, който може да извърши тази стратегия.

Ако това не се случи, няма да можем да се поздравим с триумф. На предните избори имахме няколко кандидатури в дясно и заради това подарихме мандата на Пенчо Милков, разясниха още участниците в срещата.

В тази връзка, бе взето решение за провеждането на поредност от сходни срещи за по-доброто бъдеще на общината, както и за структуриране на краткосрочна и дълготрайна стратегия.

„ Оставаме отворени към всички, като се изключи „ ръководещата коалиция “ на локално равнище в община Русе “, акцентира още Станчев. Той добави, че настоящето ръководство на общината е разрушително. „ Не би трябвало да повтаряме остарели неточности “, добави още общинският ръководител на Съюз на демократичните сили.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР