Общинските избирателни комисии обявиха съставите на новите общински съвети, които

...
Общинските избирателни комисии обявиха съставите на новите общински съвети, които
Коментари Харесай

Вижте кой ще управлява Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол в следващите 4 години

Общинските изборни комисии оповестиха съставите на новите общински препоръки, които ще взимат решенията за обитаемоте места през идващите 4 години.
ТЪРГОВИЩЕ
Движение за права и свободи води по брой общински съветници в 33-членния локален парламент в Търговище – Движението има 14 общинари. Следва го ГЕРБ с 10. ПП-ДБ и Българска социалистическа партия имат по 3-ма, „ Левицата “ – 2-ма и „ Възраждане “ – един.
 ХАСКОВО
В 41-членния общинския съвет на Хасково води ГЕРБ с 14 съветници, следвана от Движение за права и свободи – с 9. „ Български гласъ “ има 4-ма; ПП-ДБ, „ България на районите “ и „ Ние идваме “ – с по 3-ма; Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ – с по 2-ма, и Има Такъв Народ – с един.
 ШУМЕН
Община Шумен е забавна измежду регионалните центрове с това, че в нея има определен самостоятелен общинар. Това е Павел Иванов Павлов. По 9 общински съветници имат в 41-членния локален парламент на Шумен Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Следва ги ПП-ДБ с 5-има. „ Левицата “, „ Възраждане “ и Движение за права и свободи са взели по 4 мандата, ДБГ – три, а „ Общество за нова България “ – два.
 ЯМБОЛ
С болшинство в 37-членния общински съвет на Ямбол може да се похвали „ Пряка народна власт “, която има 21 определени общински съветници. Далече зад нея с по 4-ма остават ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Три места в локалния парламент има ПП-ДБ, по две – „ Възраждане “ и „ Нова народна власт “, а един мандат печил " Бъл„ арски напредък “.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР