Общински съвет – Варна се събира на извънредно заседание днес.

...
Общински съвет – Варна се събира на извънредно заседание днес.
Коментари Харесай

Общинският съвет във Варна решава окончателно съдбата на стадион Спартак, ще се оправя и с камерите по улиците

Общински съвет – Варна се събира на изключително съвещание през днешния ден. В предварителния дневен ред са включени две точки. Една от тях е въпросът „ Спартак “, другата - решаването за заплетения въпрос към системата за видеонаблюдение по улиците.

 

Общинските съветници би трябвало да решат дали да се подписа контракт за подмяна, според който без доплащане Община Варна ще придобие всички акции в новото сдружение „ Стадион Спартак “, а  „ Инжстрой ” и „ Стили Роуд “ ще станат притежатели на „ Спортен комплекс Спартак “. Преди това Общинският съвет би трябвало да утвърди пазарната оценка на поименните акции.

След замяната Община Варна публично ще придобие стадион „ Спартак “, игрищата, тенис кортовете и прилежащия паркинг. Другите акционери ще получат останалите недвижими парцели от капитала на остарелия състезателен комплекс.
Втора точка от дневния ред е упълномощаване на представителя на Община Варна в Общото заседание на съдружниците на „ Варна Ефкон “ да води договаряния за закупуване на дяловете на „ Ефкон АГ “, Австрия. Целта е да се приключи взаимното сдружение „ Варна Ефкон “, което преди години построи системата за видеонаблюдение в града.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР