Общинската партийна конференция на БСП в Асеновград единодушно издигна д-р

...
Общинската партийна конференция на БСП в Асеновград единодушно издигна д-р
Коментари Харесай

БСП издига Емил Караиванов за трети мандат в Асеновград



Общинската партийна конференция на Българска социалистическа партия в Асеновград единомислещо издигна доктор Емил Караиванов за кандидат-кмет. Той ще води и съветническата листа. Настоящият градоначалник и претендент за трети мандат показа пред членовете на партийния конгрес доклад за свършената работа.

В него той уточни обстоятелства и данни за финансовото положение на Община Асеновград, резултати по приключени и сега реализиращи се европейски планове, осъществяването на капиталовата стратегия на Общината и подобренията на инфраструктурата в града и по селата, ефикасното ръководство на общинската благосъстоятелност, планова политика за качествена обществена и обществена среда, инфраструктура, ВиК рехабилитация и енергийна успеваемост на жилищната среда, необятно развитата през неговото ръководство политика в региона на културата, спорта и младежките действия.

„ Имаме сполучлив мандат. Свършихме доста, изправихме се пред доста отговорности, издържахме на провокации, следвахме цели и имахме почтено отношение към асеновградчани, каквото те заслужават! Моята упоритост е част от вашата убеденост! Вашата мотивираност и интензивност в идващата акция е най-сигурната основа за моята борба за идващ кметски мандат! ”,заяви доктор Караиванов.

Предизборната борба в Асеновград навлиза в горещата фаза, макар че ГЕРБ още не са издигнали собствен кандидат. Партията излъчи три номинации - доктор Христо Грудев, предприемачът Иван Чохаджиев и учителят по физическо образование Ангел Димитров, само че още няма дефинитивно решение на Изпълнителната комисия.

Преди седмица ГЕРБ-Асеновград разгласи, че общината е във в действителност банкрут. Според информация в интернет уеб страницата на Министерството на финансите, за отговорностите на общината в размер на близо 14 000 000 лв. и глобите от финансови корекции поради незаконност по планове и подписани контракти с реализатори, възлизащи на към 8 000 000 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР