Общинската комисия по безопасност на движението в Кюстендил ще се

...
Общинската комисия по безопасност на движението в Кюстендил ще се
Коментари Харесай

Заради паркиране по ремонтирана улица: Ескалира напрежение в кюстендилския кв. Колуша

Общинската комисия по сигурност на придвижването в Кюстендил ще се обърне към външни национални специалисти по решение на казуса с придвижването и паркирането в един от най-оживените квартали в града - " Колуша ", сподели ръководителят на комисията и зам.-кмет по финансите на града Надя Каратова, оповестява БНР.

От месеци в квартала вървят подписка и контра подписка какво да е придвижването по дългата над 1 километър улица и дали да има платено паркиране на колите пред блоковете и домовете след завършили неотдавна поправки.

Нещата ескалираха при завършилите неотдавна поправки по ул. " Колушко дере " за към 1 млн. лв.. Досега колите паркирали и по зелените площи, което към този момент не става - към този момент са завършени детски площадки и кътчета за отдих, положени са бордюри, тротоари, като места за паркиране няма.

Eксперт на общината беше уволнен, откакто своеволно сложил знак за еднопосочно придвижване.

На среща с недоволните хора от квартала решение на обстановката не е открито, сподели ръководителят на Общинската комисия по сигурност на придвижването и зам.-кмет по финансите на града Надя Каротова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР