Общинска комисия от 17 души, назначена по заповед на кмета

...
Общинска комисия от 17 души, назначена по заповед на кмета
Коментари Харесай

Общинската комисия не установи сериозни забележки по време на инспекция на Колежа

Общинска комисия от 17 души, назначена по заповед на кмета на Пловдив Здравко Димитров, инспектира през днешния ден стадион " Христо Ботев " в Пловдив и не откри съществени забележки по качеството на строителството.

Комисията, управлявана от заместник-кмета на Пловдив Георги Тютюков, беше основана за да подсигурява за качеството на строителството на " Колежа ".

Освен Тютюков в комисията вземат участие още външни специалисти, представители на фирмата-строител на стадиона, вложителят, авторски и строителен контрол, както и членове на Сдружение " ПФК Ботев ".

Всички 17 души инспектираха през днешния ден градежа на стадион " Христо Ботев ", а по-късно Георги Тютюков изрази оптимизъм, че " Колежа " ще бъде приключен в период.

" Не видяхме фрапантни забележки по строителството. Радвам се, че всички гледаме в една посока, което е гаранция, че обектът ще се случи. Искам да благодаря на изпълнителя, на подизпълнителите, на общинските съветници, както и на всички забъркани в този величествен план. Няма община в България, която през последните 30 - 40 години да е построила сходен стадион. С помощта на страната ние ще сме първите. Възлагателното писмо към строителя е работа на комисията и на съвещанието другата седмица би трябвало да бъде взето решението за неговото сключване. Оптимист съм, че стадионът ще стане и се надявам да се случи в период ", показа Тютюков.

По проект първият стадий от градежа на стадион " Христо Ботев " би трябвало да бъде приключен на 31 март, с цел да може самото оборудване да бъде въведено в употреба на време за семейството на Ботев Пловдив против Левски на 29 април.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР