Общинска администрация Твърдица, съвместно с Общински съвет-Твърдица, приключи първия етап

...
Общинска администрация Твърдица, съвместно с Общински съвет-Твърдица, приключи първия етап
Коментари Харесай

Приключи първият етап от изграждането на три къта за отдих в района на Потопената църква край Твърдица

Общинска администрация Твърдица, взаимно с Общински съвет-Твърдица, завърши първия стадий от строителството на погледно място от три къта за отдих в региона на Потопената черква, язовир Жребчево.

Години наред развиването на туризма в община Твърдица е опция, която е заложена като приоритет. Започваме от Потопената черква, която в годините успяхме да наложим като най-разпознаваемия обект на територията на община Твърдица. От това място ще се опитаме да насочим евентуалните туристи към другите обекти в общината, къщи за посетители, места за хранене и други забележителности, прибавят от общинския пресцентър.

Какво следва? Изгарждане на още два къта за отдих върху подравнените площадки; слагане на туристическа табела, съгласувана с най-възрастните поданици на с. Запалня и шефа на Историческия музей в Твърдица; слагане на табели с джипиес координатите на забележителности и къщи за посетители в община Твърдица и евентуални други забавни за визити места от територията на общината; слагане на стълбове за улично осветяване и осветление на площадките; маркиране на трасето до м. Скоковете, възстановяване на достъпа до него и създаване на погледно място.

Община Твърдица благодари на чиновниците от администрацията и на всички доброволци, които се включиха на друг стадий от строителството - от прибирането на дървения материал за сушене, до самото създаване, байцване и обезпечаването на всичко належащо като материали за довършването на погледното място.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР