Общината започва да санкционира превозвачите от градския транспорт заради нередности.

...
Общината започва да санкционира превозвачите от градския транспорт заради нередности.
Коментари Харесай

Общината започва да санкционира превозвачите от градския транспорт заради нередности

Общината стартира да глоби превозвачите от градския превоз поради нередности. Това съобщи кметът Иван Тотев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Думите му идват откакто единствено във вчерашния ден жители са подали сигнали за два изпуснати курса на рейс 17.

" Знаем за тези нередности. И може би не е толкоз ужасно, в случай че се изпусне курс в 12.00 ч на обяд, само че в утринните часове, когато всеки пътува за работа, е неприемливо. Така че ни предстоят съществени диалози с превозвачите. Има и наказания, тъй че ще ги постановяваме. Община Пловдив си е свършила работата. Увеличихме с 1 млн. лв. дотацията на превозвачите. Сега би трябвало и превозвачите да са по-отговорни ", разяснява градоначалникът.

Иначе той изясни, че градският превоз на Пловдив е наличен и няма да се трансформират все още цените на билетите, с цел да се употребява като стимулация за понижаване на колите и надлежно по-чист въздух. Но всичко става постепено. Надеждите на кмета са, че нередностите ще отпадат и от ден на ден хора ще избират градския превоз. Подобна е била обстановката с веломрежата, само че към този момент 5 години след първите велоалеи по тях има от ден на ден велосипедисти.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР