Община Враца организира уникално шоу и изненада жителите и гостите

...
Община Враца организира уникално шоу и изненада жителите и гостите
Коментари Харесай

Уникално шоу изненада жителите и гостите на Враца за Великденските празници /видео/

Община Враца провежда неповторимо шоу и изненада жителите и гостите на града за Великденските празници. Върху 6-метрова водна стена бяха проектирани авторски филми за едни от най-красивите кътчета на България.
Хидро дисплеят е вид водна завеса с дюзи, инсталирани на няколко реда, а прожекционната повърхнина се получава от дребни капки вода. Проектът коства на общината към 40 хиляди лв..
"Виждал съм сходни клипове в други страни и си споделих – за какво пък да не го създадем и ние във Враца. Така или другояче бяхме осъществили плана за водното огледало. Просто закупихме спомагателна инсталация, която монтирахме и ето, стана. Не коства чак толкоз доста. Възможно е и се надявам да се хареса на всички, които го гледат ", споделя кметът Калин Каменов.
До момента в България има единствено още една такава водна стена, само че на нея хората могат да се любуват единствено по празници, до момента в който във Враца това ще бъде допустимо и в петък, и в събота всяка седмица, а по време на актуалните празници – всяка вечер до 8 май в това число.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР