Община Твърдица обяви кампания за дарения за пострадалите от земетресението

...
Община Твърдица обяви кампания за дарения за пострадалите от земетресението
Коментари Харесай

Община Твърдица обяви кампания за дарения за пострадалите от земетресението

Община Твърдица разгласи акция за дарения за потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия.
От администрацията оповестиха, че взаимно с кемтствата на Общинатасе причисляват към напъните на БЧК Сливен занабиранена материални дарения в помощ на потърпевшите.

В момента най-неотложни са потребностите от:

• нови топли детски, дамски и мъжки облекла и обувки;

• ново спално бельо;

• нови топли завивки;

• хигиенични материали (за персонална хигиена).

" Като се причисляваме към напъните на БЧК дружно насочваме зов за съпричастност към жителите на община Твърдица, към нашите локални компании, най-много производители в шивашкия бранш, като ги призоваваме да поддържат акцията, както с изброените нагоре продукти от първа нужда, по този начин и съгласно опциите си и със фамилни палатки, отоплителни уреди за палатки, фенери и акумулатори ", разясняват от Общината.

Всички дарения ще бъдат предадени на БЧК Областен съвет Сливен и непосредствено превозени за потърпевшите региони. Даренията следва да дават отговор на санитарно-хигиенните условия.

Български червет кръст е с открита банкова сметка в лв. за набиране на финансови средства в помощ на потърпевшото население в Турция и Сирия:

IBAN: BG64UNCR76301078660913, а община Твърдица провежда слагането на кутия за набиране на финансови средства във фоайето на постройката на общината до стаята на дежурните като събраните средства ежеседмично ще се превеждат по посочената сметка от името на жителите на общината.

Община Твърдица уведомява, че акцията на БЧКможеда се подкрепии с SMS на стойност 1 лева на къс номер 1466 към всички мобилни оператори.

" За предаването на материалните помощи разказани по горе на тeриторията на града можете да посетите постройката на община Твърдица или да потърсите спомагателна информация на телефон – 0887094968 госпожа Снежана Димитрова или да се обърнете за подпомагане към кметовете на съответните кметства ", допълват от администрацията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР