Община Царево разкри пунктове за бутилирана питейна вода във всички

...
Община Царево разкри пунктове за бутилирана питейна вода във всички
Коментари Харесай

Община Царево разкри пунктове за бутилирана питейна вода във всички населени места

Община Царево разкри пунктове за бутилирана питейна вода във всички обитаеми места в региона ѝ, оповестиха от общинската администрация в формалната фейсбук страница на общината.

Вода се раздава в селата Лозенец, Фазаново, Кости, Велика, Бродилово, Изгрев, Варвара, Синеморец, Резово, Българи, Кондолово, селищно образувание „ Арапя “ пред автобусната спирка, селищно образувание „ Оазис “ пред комерсиалните обекти, Ахтопол, Царево в кв. „ Василико “ пред хранителния магазин, пред постройката на общината, пред Медицинския център в града, Морската градина в Царево, околност Грънчаря и в Млечната кухня.

Община Царево благодари на десетките отзовали се донори, помогнали с доставките на вода, хранителни пакети, храна за директна консумация и други

Има нужда от доста строителна техника и от хора, които да почистват дворове и изби, оповестиха още от общината в формалната си фейсбук страница. В обявата се показва, че през миналото денонощие на терен се работили към 100 доброволци, при формиран лист с 200 искащи да се включат. От общината изясняват, че при опит за връзка с доброволците част от тях не отговаряли на посочените телефонни номера.

Апелираме към отговорно отношение, приканват от община Царево.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР