Община Трявна информира всички граждани, че се подновява присъствения приемен

...
Община Трявна информира всички граждани, че се подновява присъствения приемен
Коментари Харесай

Подновява се виртуалният приемен ден на кмета на Трявна

Община Трявна осведоми всички жители, че се възобновява присъствения приемен ден и виртуалния приемен ден на кмета на общината. Г-жа Силвия Кръстева ще приема на място в Заседателна зала №403 на общинска администрация всеки вторник от седмицата, с цел да изслуша и обърне внимание на поставените от хората проблеми и да беседва с тях по значими въпроси. Присъственият приемен ден ще се организира от 10:00 ч. до 12:00 ч., като първият подобен е разгласен за 18.01.2022 год. (вторник). Срещата сред кмета на Община Трявна и заинтригуваните жители ще се организира на закрито при съблюдаване на всички въведени противоепидемични ограничения против Covid-19 в страната – стерилизация, носене на защитна маска за лице и съблюдаване на физическа отдалеченост сред присъстващите.  

Междувременно от през днешния ден – 14.01.2022 год. до 20.01.2022 год. (четвъртък) може да задавате своите въпроси на персонално известие или като коментар под обявата, споделена в двете публични фейсбук страници – “Община Трявна ” и “Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна ”. Кметът ще отговори на заложените въпроси по всички наранени тематики, които вълнуват жителите и са свързани с неговата активност и пълномощия. Видеоматериалът ще бъде излъчен на 21.01.2022 год. (петък) от 18:00 ч. в двете публични фейсбук страници.  
Два идейни плана се борят в архитектурния конкурс на Трявна
Днес в Заседателната зала на Община Трявна бяха показани двата идейни плана, които ще се борят за спечелването на архитектурния ко...
Прочети повече
Виртуалният приемен ден ще се записва и излъчва два пъти месечно. Заедно с присъствения подобен, самодейността има за цел да поддържа и да не губи главната връзка сред локално ръководство и жители, в усложнените условия от Covid-19, която е от извънредно значение за информираността на обществото и решаването на настоящи проблеми в негов интерес.

Още от ГАБРОВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР