Община Русе уведомява гражданите, че срокът за кандидатстване по процедура

...
Община Русе уведомява гражданите, че срокът за кандидатстване по процедура
Коментари Харесай

До края на месец март се удължава срокът за кандидатстване по втория етап на процедурата за саниране

Община Русе уведомява жителите, че срокът за кандидатстване по процедура „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищен сграден фонд – Етап II “ по Националния проект за възобновяване и резистентност (НПВУ) е продължен до 28 март.

По този метод се дава опция сдружения на притежатели, които по разнообразни аргументи, в това число административни, не са съумели да аплайват за финансиране досега, да го създадат. Документите по процедурата за кандидатстване остават същите, както до момента, като към тях би трябвало да се приложи в допълнение решение на общото заседание на етажната благосъстоятелност, че съсобствениците са съгласни да обезпечат 20% съфинансиране за осъществяване на ограниченията за енергийна успеваемост. Настоящата Програма дава безплатна финансова помощ (БФП) в размер до 80% от допустимите разноски.

Сдруженията на притежателите, които желаят да се включат в Етап II, могат да аплайват пред Община Русе до 18 март.

Повече информация за кандидатстване по процедура „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищен сграден фонд – Етап II “ може да бъде открита насайта на Министерство на регионалното развитие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР