Община Родопи дарява 5 000 лева на болница Свети Мина.

...
Община Родопи дарява 5 000 лева на болница Свети Мина.
Коментари Харесай

Община Родопи с дарение за болница

Община „ Родопи ” подарява 5 000 лв. на болница „ Свети Мина ”. Общинското управление поддържа здравната система, като ще подари сумата на лечебното заведение, трансформирало се в първата Коронавирус в страната. Дарението има за цел да подкрепи болничното заведение в изискванията на възходящ брой болни от коронавирусна зараза.
„ В тежки обстановки като тази имаме вяра, че най-хубавият метод да се оправим е като всички сме обединени, съответни и единни. С това подаяние демонстрираме своята съпричастност към благородните старания на българските медици. Сумата не е огромна, само че се надавям, че ще успеем да осигурим още по-добра и сполучлива грижа за най-силно засегнатите жертви на панедмията ”, разяснява Владимир Маринов, който краткотрайно извършва длъжността кмет на община „ Родопи ”.
 Болницата в Златоград моли за помощ Болницата в Златоград моли за помощ
С зов за помощ се обърна към българите във Фейсбук болничното заведение в Златоград. Оттам молят всеки, който може да подари, да помогне с продук...
Той пожела допустимо най-скоро да преодолеем следствията от създалата се спешна обстановка. „ В момента проблем е не толкоз осигуреността с болнични кревати, а дефицитът на дипломиран медицински личен състав, който да се грижи за болните в лечебните заведения. Затова се надявам, че средствата ще бъдат в интерес на управлението на лечебното заведение ”, сподели още Владимир Маринов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР