Община Разград, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център

...
Община Разград, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център
Коментари Харесай

Предизвикателство към младите художници и писатели: конкурс на тема „Полезната и опасната страна на магическия свят в интернет“ 

Община Разград, Общинският съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационен център към него афишират конкурс на тема „ Полезната и рисковата страна на магическия свят в интернет “. Конкурсът се организира във връзка 7 февруари – Международният ден за безвреден интернет и към този момент е обичаен за Разград, случва се за трета поредна година под мотото „ Заедно за по-добър интернет “, като съответната тематика се трансформира. Целта на състезанието е да се насочи вниманието на ученическатаобщност към рисковете, които крие интернет. 

Тазгодишното издание на конкурса е в три раздела: рисунки, компютърни рисунки и къси разкази. Три са и възрастовите групи, в които ще се надпреварват учениците от учебни заведения и извънучилищни звена в Област Разград – 1-4 клас, 5-8 клас и 9-12 клас. 

Разказът трябва да се изпрати по електронната поща на ОбСНВ/ПИЦ Разград –  и/или на място на адрес: гр.Разград, ЦПЛР-Ученическо общежитие ул. „ Вапцаров “ №10, стая 112, а рисунките на място в ОбСНВ/ПИЦ.

Крайният период за изпращане на творбите е 10 февруари, те ще бъдат оценени от умело жури, а наградените участници ще бъдат осведомени персонално на посочения от тях телефон.

Пълният правилник на състезанието е оповестен на .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР