Община Разград и Регионалният исторически музей в града са отличени

...
Община Разград и Регионалният исторически музей в града са отличени
Коментари Харесай

Община Разград е отличена с награда за атрактивно представяне на туристическа дестинация

Община Разград и Регионалният исторически музей в града са отличени с премията за атрактивно показване на туристическа дестинация от 16-то Международно ревю "Културен туризъм ". Това оповестиха от пресцентъра на общината.

Призът е бил връчен на Виолета Антонова - шеф на дирекция "Култура, спорт, туризъм " персонално от кмета на Велико Търново Даниел Панов на публична гала в Двореца на културата и спорта. Панорамният експозиционен щанд "Абритус " на община Разград и музея, мултимедийната презентация, маркетинговите и рекламни послания, тематичните сувенири и локалното вино с марка "Абритус " били оценени от журито и организационния комитет на форума.



Публиката и участниците в ревюто също посочили интерес към представянето на Разград. Експерти и ценители получили предложения за идните туристически събития с културни средства от календара. Акцентът бил върху фестивал "Античният Абритус " на 14 и 15 юни, когато в Разград ще се показват 100 възстановчици от Италия, Румъния и България с атракции от антични столетия. Панаирът на киселото мляко и фестивал на националните обичаи и художествени занаяти спечелил нови участници в базара на занаятите, които ще показват своите творби от 22 до 24 юли, допълват от общинския пресцентър.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР