Община Разград днес съобщи на сайта си, че заради новите

...
Община Разград днес съобщи на сайта си, че заради новите
Коментари Харесай

Отменя се Есенният панаир в Разград

Община Разград през днешния ден заяви на уеб страницата си, че поради новите ограничения, Есенният панаир в града се анулира.

Във връзка със запитвания на жители Община Разград осведоми, че подготовката за организирането на 29-тото издание на Традиционния есенен панаир в Разград започва преди повече от месец. В Община Разград постъпиха над 70 поръчки от търговци на хранителни и промишлени артикули, бира скара и притежатели на атракциони. Подготвена бе и културна стратегия за феновете на разнообразни стилове музика за интервала 9-15 септември. Създадена бе организация за съблюдаване на настоящите през последния месец противоепидемични ограничения – еднопосочно придвижване, наличие с маски и съблюдаване на обществена отдалеченост.

Междувременно през днешния ден, 2 септември, министърът на опазването на здравето издаде заповед, с която от 7 септември „ се прекратява провеждането на всички всеобщи мероприятия - музикални и други фестивали, събори и други “.

Съобразявайки се със заповедта на министър Стойчо Кацаров, издигайки в главен приоритет живота и здравето на нашите съграждани и имайки поради усложняващата се епидемиологична конюнктура в района - оповестяването на „ тъмночервена зона “ в Търговище и „ алена зона “ в останалите прилежащи области - управлението на Община Разград взе решение за анулация на провеждането на Традиционния есенен панаир. Уверяваме жителите, че при първа опция, обвързвана с възстановяване на епидемиологичната конюнктура и подобаващи метеорологични условия, провеждането на сходни всеобщи събития от културния календар на Община Разград ще бъде възобновено. Дотогава призоваваме жителите на Община Разград да съблюдават противоепидемичните ограничения, разпоредени от здравните управляващи, с цел да достигнем по-скоро до интервала, в който ще се възвърне провеждането на всеобщи събития и ще се възстановява публичният живот.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР