Община Пловдив ще закупи 10 нови апарата за платено паркиране.

...
Община Пловдив ще закупи 10 нови апарата за платено паркиране.
Коментари Харесай

За 96 000 лв. община Пловдив купува 10 паркомата

Община Пловдив ще закупи 10 нови апарата за платено паркиране. За задачата към този момент е пусната социална поръчка на стойност 96 000 лв. с Данък добавена стойност, като срокът за подаване на документи за присъединяване е 22-ри февруари. Машините ще бъдат ситуирани на 10 основни места и ще обезпечат по-голямо качествено, бързо и тъкмо обслужване на хората. Поставянето им ще разреши и понижаване на месечните разноски на общинско дружество „ Паркиране и репатриране “. „ Със закупуването на тези паркомати общият им брой ще нарасне до 63 “, съобщи заместник-кметът Тодор Чонов. Той добави, че в проектите на Община Пловдив са напълно модернизиране на системата за платено паркиране, което да се реализира единствено посредством машините.
Според техническите спецификации, заложени в публичната поръчка би трябвало да са на български език и в допълнение да дават информация на британски, френски, и немски език. Трябва да имат печатно устройство, работещо с терморолка за най-малко 6 500 талона , които да са на български език и да дават информация за ден, час, дата, цена, както и за начален и краен час на паркирането. Паркоматите би трябвало да са снабдени с GPRS модул за връзка и предаване на оперативни и сервизни данни, както и възобновяване на параметрите; опция за свързване към съществуващата софтуерна платформа на Оперативна програма „ Паркиране и репартриране ” - Пловдив „ Parkfolio ”; централизирано ръководство и надзор на автоматите и всекидневно изпращане на информация за всички финансови приходи за всеки автомат; монетник работещ с български монети и с евро.
 В Добрич ще уголемяват синята зона и ще инсталират паркомати В Добрич ще уголемяват синята зона и ще инсталират паркомати
Обсъжда се разширение на синята зона в Добрич, заяви на първата за този мандат оперативка в общината кметът Йордан Йорданов. По думит...
Според документите на публичната поръчка срокът за доставка е 90 дни , а гаранцията не може да е по-малка от 12 месеца. Критерият за избиране на реализатор е „ стопански най-изгодна оферта ” въз основа на критерия – оптимално съответствие качество/цена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР