Община Пловдив пусна обществената поръчка за седалките на стадион „Христо

...
Община Пловдив пусна обществената поръчка за седалките на стадион „Христо
Коментари Харесай

Община Пловдив пусна поръчката за седалките на “Колежа“

Община Пловдив пусна публичната поръчка за седалките на стадион „ Христо Ботев”. Сумата е 2,4 млн. лв. с Данък добавена стойност, а срокът за осъществяване на поръчката е 90 дни. Гаранцията на седалките би трябвало да бъде не по-малка от две години.

Припомняме, че наличните седалки на Колежа не дават отговор на условията на УЕФА, по тази причина се постанова доставката на нови, които да са съобразени с тях.

Новите седалки би трябвало да са общо 18 159, 11 924 от тях ще са жълти, 6109 – черни, и 126 – червени, или цветове еквивалентни на посочените. Старите седалки бяха доставени през януари 2014 година. Цената им тогава беше 650 000 лв., а Община Пловдив ги закупи с част от парите, които получи за депонирането на софийски отпадък.

Седалките би трябвало да са направени от полипропилен (РР) и да са оборудвани с вградена, интегрирана, железна структура.

Те да бъдат с облегалка, с минимална височина 31 см, дълбочината на седалката е 40 см и широчината на седалката - 45 см.

В офертите си, участниците би трябвало да показват по един брой заготовка от трите цвята.

Готовите произведения ще бъдат доставени до складова база на Възложителя, като монтажа не се включва в публичната поръчка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР