Община Пловдив не може да предостави стадион Христо Ботев“ на

...
Община Пловдив не може да предостави стадион Христо Ботев“ на
Коментари Харесай

Община Пловдив не дава стадион Христо Ботев за евроквалификацията

Община Пловдив не може да даде стадион „ Христо Ботев “ на БФС за интервала 14-16.11.2023 година Това оповестиха публично от пресцентъра на общината по отношение на провеждането на европейската подготовка сред националните тимове на България и Унгария, която е планувана за 16 ноември (четвъртък) от 19:00 часа.

" В писмо до Българския футболен съюз Община Пловдив препотвърждава през днешния ден решението си от петък, а точно – няма опция да даде на БФС за прилагане стадион „ Христо Ботев “ в интервала 14-16.11.2023 година, заяви БНР.

В свое мнение от през днешния ден Илиян Филипов, представляващ ДЗЗД „ Колежа “, оповестява, че периодите за преустановяване на строителните действия, демобилизация и привеждане на строителната площадка във тип, в който тя няма да заплашва живота и здравето на жителите, е прекомерно къс и няма по какъв начин това да се случи за посочените дати.

Към днешна дата ДЗЗД „ Колежа “ прави СМР на браншове „ Б “ и „ Г “ и прилежащите им паркинги, които са планувани авансово и са част от развой, който не може да бъде пресечен за толкоз къс период. Предвидените СМР се правят с тежка техника, прецизират от фирмата-изпълнител ", се споделя в позицията на Община Пловдив.

Борислав Михайлов: Мач с Унгария би трябвало да има, другояче УЕФА ще ни изключи
„ Всички действия са планувани авансово и съобразени само с програмата на ФК „ Ботев “ Пловдив и тяхното осъществяване няма по какъв начин софтуерно и в посочения период да бъдат прекратени и в допълнение да бъде обезопасена строителната площадка и прилежащите зони “, се споделя в мнението на ДЗЗД „ Колежа “.

" Предвид всичко изложено и воден само от грижата за живота и здравето на жителите, кметът на Пловдив Костадин Димитров препотвърди решението, че стадион „ Христо Ботев “ не може да бъде употребен от БФС в интервала 14-16 ноември 2023 година ", обявиха публично от Община Пловдив.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР