Община Пловдив набира доброволци за Доброволно формирование , което съдейства

...
Община Пловдив набира доброволци за Доброволно формирование , което съдейства
Коментари Харесай

Набират се доброволци за Доброволно формирование „Пловдив 112“

Община Пловдив набира доброволци за Доброволно формирование , което спомага при попречване или преодоляване на бедствия, пожари и изключителни обстановки. Кандидатите би трябвало да са навършили 16 години, да са клинично здрави и да имат умения за работа в екип.
Необходимите документи за кандидатстване са следните : заявление до Кмета на Община Пловдив; формуляр за кандидатстване; здравно уверение, доказващо, че лицето е клинично здраво; информация от психодиспансер, че лицето не се води на отчет; CV (подробна автобиография); копие от документ/и за приключено образование; копие/я от документ/и за добита компетентност или дееспособност, или за приключени курсове, в случай че имат такива; копие/я от документ/и за дееспособност за работа със профилирана техника и/или съоръжение, в случай че имат такова; копие от удостоверение за ръководство на МПС, в случай че имат такова; копие от персонална карта и настояща фотография с размери 3,5 х 4,5 см.
 Доброволци ще чистят 22 км от река Арда - от извора ù до Смилян Доброволци ще чистят 22 км от река Арда - от извора ù до Смилян
В събота (утре) доброволци ще чистят река Арда от извора ù до смолянското село Смилян, на разстояние към 22 километра. Начинан...
Комплектът мостри от документи за участие в Държавна фирма „ Пловдив 112 “ може да получите всеки работен ден на адрес: гр. Пловдив, ул. „ Емил дьо Лавеле ” № 6, отдел „ ОР и УК “ на Община Пловдив, тел. за информации: 032/656-716, 0894/351632. Попълнените документи се подават всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:15 ч. на адрес: гр. Пловдив, пл. „ Стефан Стамболов “ № 1, деловодство на Община Пловдив. Крайният период за кандидатстване е 15.07.2021 година След подаване на документите претендентите попълнят личностен въпросник в интервала 16-ти – 26-ти юли 2021 година и се явяват на събеседване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР