Община Пловдив и кметът Здравко Димитров осъждат вандалската проява по

...
Община Пловдив и кметът Здравко Димитров осъждат вандалската проява по
Коментари Харесай

След набезите на фенове на Ботев, общината: Осъждаме вандалщината!

Община Пловдив и кметът Здравко Димитров осъждат вандалската демонстрация по време на вчерашния, деклариран като кротичък, митинг на почитателите на ПФК " Ботев " Пловдив, оповестиха от пресцентъра на общината.

От 9 ч. сутринта чиновници на Оперативна програма " Градини и паркове ", Оперативна програма " Жилфонд " и чиновници на администрацията вършат оглед на мястото, където завърши митинга на площад " Стефан Стамболов ".

До момента са установени счупени стъкла по постройката на общината, която е монумент на културата, и отъпкване на прилежащите тревни площи. Огледът ще продължи до определяне на всички провали.

Припомняме ви, че през вчерашния ден последователите на " канарчетата " показаха недоволството си поради следващото закъснение на градежа на стадиона на отбора с шествие по улиците на града.

Със известие до медиите кметът на града под тепетата съобщи, че органите на реда ще търсят отговорност на уредниците на митинга поради проявената експанзия.

" Искам още веднъж да уверя почитателите, че стадион ще има и с още малко самообладание ще се забележим скоро на терена ", сподели Здравко Димитров.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР