Община Пловдив е забранила провеждането на протест на феновете на

...
Община Пловдив е забранила провеждането на протест на феновете на
Коментари Харесай

Община Пловдив забрани протест на феновете на Ботев

Община Пловдив е забранила провеждането на митинг на почитателите на Ботев Пловдив, който е плануван за 22 септември по отношение на проблеми с построяването на стадион „ Христо Ботев “.

Клубът на последователите на „ жълто-черните “ пусна особено послание със заглавие: „ КОЙ се опасява от истината за Колежа? “.

От информацията излиза наяве, че на 19 септември е входирано публично съобщение до Община Пловдив за осъществяване на среща с хората, които са ангажирани с построяването на стадиона. „ Имахме предпочитание да превърнем събитието в обществено разискване на въпросите, касаещи цялата жълто-черна общност по отношение на нашият дом КОЛЕЖА! Организация, за която бяха положени неимоверни старания от КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас “, пишат почитателите.

На 20 септември в късния следобяд обаче Община Пловдив е забранила провеждането на публичното разискване. „ За страдание или НЕ - през вчерашния ден (20.09), в късния следобяд един от участниците в уродливото строителство на стадион " Христо Ботев ", а точно Община Пловдив, забрани провеждането на публичното разискване със смехотворни причини! Обществено разискване, с което целяхме да срещнем всички " жълто-черни " почитатели и цяла България с детайлите по строителство на Колежа! “, пишат още ултрасите.

Те се обърнаха към кмета на града Здравко Димитров: „ От Вашата възбрана разбрахме, че няКОЙ доста го е боязън истината да излезе нескрито! Пропуснали сте единствено да информирате Светия синод за желанието на мирни жители на Пловдив да беседват с Вас и съучастниците Ви по проблемите на стадиона “, пишат последователите.

Въпреки възбраната обаче почитателите оповестиха, че ще бъдат на мястото. „ Въпреки Вашия безразсъден опит да възбраните среща с Вас самия и с вашите " сътрудници ", ние ще бъдем там, ще Ви чакаме и се надяваме, че с Вас ще дойдат и господата Пламен Райчев, Георги Савов, Илиян Филипов и Атанас Ангелов, които също дължат отговори на последователите на Ботев Пловдив, на футболния клуб и на жителите на Пловдив за изразходването на средствата на данъкоплатците и качеството на строителството на Колежа “, оповестиха от организацията.
ТЕМА преди 9 дни 983 преди 2 месеци 998 преди 3 месеци 4641
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР