Община Плевен осигурява безплатно ръкавици и чували за отпадъци на

...
Община Плевен осигурява безплатно ръкавици и чували за отпадъци на
Коментари Харесай

Община Плевен дава ръкавици и чували на желаещите да почистят около домовете си

Община Плевен обезпечава гратис ръкавици и чували за боклуци на всички, които желаят да почистят междублоковите и публичните пространства. Наближаващите светли празници са добър мотив с изключение на за душите, да се погрижим за чистотата и на заобикалящата ни среда.
Необходимо е жителите да се обадят на тел. 064/ 881 336, с цел да заявят авансово нужните количества чували и ръкавици. Материалите се получават в стая 25 в постройката на Общината. За задачите на почистването ще има и спомагателни контейнери за боклуци. След осъществяване на акцията, отговарящата за съответния регион почистваща компания ще извозва боклука. 
 Започна обработката на обществените площи в Плевен против кърлежи и комари Започна обработката на обществените площи в Плевен против кърлежи и комари
Обработката на обществените площи в Плевен против кърлежи стартира. Дейностите се правят от компания „ ДЕЗИНСЕКТ “ ООД, която е и...
Община Плевен още веднъж приканва прилежащите площи към домовете да се почистват регулярно, както и да не се изхвърлят боклуци на нерегламентирани места. За да е чисто, е нужно да се поставят периодически старания. Затова локалната администрация целогодишно поддържа начинания на жителите и дава гратис чували и ръкавици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР