Община Мездра кани собствениците на самостоятелни обекти в многофамилни жилищни

...
Община Мездра кани собствениците на самостоятелни обекти в многофамилни жилищни
Коментари Харесай

Община Мездра кани собственици на самостоятелни обекти в многофамилни жилищни сгради на среща

Община Мездра кани притежателите на независими обекти в многофамилни жилищни здания, които дават отговор на условията за кандидатстване, на осведомителна среща по отношение на процедура „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - Етап I “.
Ето цялостния текст на поканата без редакторска интервенция:
" Уважаеми съграждани, 
На 9 януари 2023 година (понеделник) от 15:30 часа в Заседателната зала на Община Мездра (гр. Мездра, ул. „ Христо Ботев “ №27, ет. IV) ще се организира осведомителна среща по отношение на отворената за кандидатстване процедура BG-RRP-4.023 - „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - Етап I “, финансирана със средства от Националния проект за възобновяване и резистентност (НПВУ). 
На срещата ще бъдат разяснени изискванията за кандидатстване за осъществяване на ограничения за енергийна успеваемост в многофамилни жилищни здания. 
Допустими за енергийно възобновяване са: 
• Mногофамилни жилищни здания, които се ръководят по реда на Закона за ръководство на етажната благосъстоятелност (ЗУЕС) и са проектирани преди 26 април 1999 година,
• Mногофамилни жилищни здания, в които независимите обекти са минимум четири и принадлежат на повече от един притежател. 
Насоките за кандидатстване и всички нужни документи са оповестени на електронната страница на Министерство на районното развиване и благоустройството: www.mrrb.bg, Раздел „ Проекти по НПВУ “, Секция „ Процедури по НПВУ “, Подсекция „ Процедури, отворени за кандидатстване “, Насоки за кандидатстване по процедура BG-RRP-4.023 „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - Етап I “, както и на портала на ИСУН 2020: https://eumis2020.government.bg 
Община Мездра кани притежателите на независими обекти в многофамилни жилищни здания, които дават отговор на условията, да вземат участие в срещата. 
Крайният период за банкет на заявки в Община Мездра по процедура BG-RRP-4.023 - „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - Етап I “ е 10 май 2023 година "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР