Община Мездра бе класирана в 3-те категории на Годишните награди

...
Община Мездра бе класирана в 3-те категории на Годишните награди
Коментари Харесай

Община Мездра с 3 номинации в Годишните награди за туризъм

Община Мездра бе класирана в 3-те категории на Годишните награди за туризъм 2017, за които бе подала заявки. Община Мездра е кандидат в раздел „ Община на 2017г. за културно-исторически туризъм “. Фестивалът на средновековните обичаи, обичай и просвета е номиниран в категория „ Туристическо събитие “, а Археологически комплекс „ Калето “ - в раздел „ Туристическа атракция-обект “.
Категориите във второто издание на Годишните награди в туризма са 16. И тази година гласуването се реализира онлайн на платформата www.tourismawards.bg.
Жителите на Община Мездра и феновете на културно-историческия туризъм могат да поддържат обектите и събитията, с които се разпространява нашия роден завършек на следните адреси:
http://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/- номинация на Община Мездра за „ Община на 2017г. за културно-исторически туризъм “
http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/- Фестивал на средновековните обичаи, обичай и просвета / кандидат за „ Туристическо събитие “ на 2017г./
http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/- Археологически комплекс „ Калето “ /претендент за „ Туристическа атракция-обект “ на 2017г.
Нека бъдем по-активни в гласуването, с цел да превърнем Община Мездра в желана културно-туристическа дестинация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР