Община Ловеч започва изработване на нова план-схема за комуникационна транспортна

...
Община Ловеч започва изработване на нова план-схема за комуникационна транспортна
Коментари Харесай

Община Ловеч изработва нова схема за комуникационна транспортна мрежа

Община Ловеч стартира разработване на нова план-схема за информационна транспортна мрежа и общоприет проект за организация на придвижването на територията на целия апетит. Това заяви кметът Корнелия Маринова във връзка сигнали за неправилното паркиране по улиците и най-много по тротоарите в Ловеч, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тя посочи, че сега се избира реализатор за правене на план-схемата за целия град, защото такава има единствено за централната му част, а тя би трябвало да се актуализира. Необходимо е да се регистрира повишения брой коли в града, потребностите на жителите, публичното мнение, Закона за придвижване по пътищата, Наредбата за сигурност на придвижването на община Ловеч, прибавя кметът.

Относно противозаконното слагане на пътни знаци в Ловеч, в това число и от регионалния отдел "Автомобилната администрация " в Ловеч, който беше отстранен след журналистически сигнал, Маринова уточни, че "не може някой си да реши, включително и Общински съвет, да слага или да маха знаци. "

Кметът на Ловеч сподели още, че ще предложи в бюджета за 2019 година да бъде заложено слагането на анти-стоп колчета, които да не разрешават на колите да паркират по тротоарите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР