Община Кюстендил организира спортен празник, с който да отбележи откриването

...
Община Кюстендил организира спортен празник, с който да отбележи откриването
Коментари Харесай

Европейска нощ на спорта в Кюстендил

Община Кюстендил провежда състезателен празник, с който да означи откриването на Европейската седмица на спорта и Европейската нощ на спорта през вчерашния ден.

Кметът на Община Кюстендил откри Европейската нощ на спорта #BeActive Night., взаимно с Ерика Зафирова златен олимпийски медалист от Токио 2020г., която е и дипломат на Европейската нощ на спорта в гр. Кюстендил.

Сред формалните посетители на събитието бяха инж. Александър Пандурски регионален шеф на Област Кюстендил, Иван Андонов ръководител на Общински съвет Кюстендил, видни спортисти от гр. Кюстендил в лицето на: Цветелина Кирилова, Борислав Иванов и Илиян Стоянов.

В празника се включиха с демонстрации спортни клубове от гр. Кюстендил, които впечатлиха гостите на празника.

Тази година за девети подред път в България ще бъде маркирана Европейската седмица на спорта #BeActive, с разнообразни спортни прояви за поощряване на дейното спортуване и разпространение на българския спорт.

Община Кюстендил одобри поканата от Министерство на младежта и спорта за партньорство за осъществяване на Европейска нощ на спорта #BeActive Night в гр. Кюстендил на 23 септември 2023 година

По традиция Европейска седмица на спорта се открива публично на 23 септември във всички страни от Европейски Съюз със събитие, отдадено на спорта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР