Община Костинброд спечели проект за изграждането на мултифункционален закрит спортен

...
Община Костинброд спечели проект за изграждането на мултифункционален закрит спортен
Коментари Харесай

Община Костинброд изгражда мултифункционален закрит спортен комплекс на стадион Белица

Община Костинброд завоюва план за построяването на мултифункционален закрит състезателен комплекс на стадион " Белица ", гр. Костинброд.
Проект „ Спортният туризъм – наше общо бъдеще “ е по стратегия за Трансгранично съдействие „ България – Сърбия “, на стойност - 1 366 392,26 лева, от които за община Костинброд са - 578 342,37 лева Водещ сътрудник е община Костинброд, с сътрудник община Гаджин Хан, Република Сърбия.
Проектът ще се извършва по предпочитана ос 1. " Устойчив туризъм ", по характерна цел 1.1. " Туристическа прелест " на програмата за трансгранично партньорство „ България – Сърбия “, по покана за кандидатстване 2014TC16I5CB007 – 2018 –2 of INTERREG IPA CBC Bulgaria – Serbia Programme.
 Община Костинброд закупи 5 професионални дезинфекционни станции Община Костинброд закупи 5 професионални дезинфекционни станции
Днес бяха инсталирани 5 броя професионални дезинфекционни станции за осъществяване на стерилизация на ръце с вградена система за приложимост на...
На стадион " Белица ", гр. Костинброд ще се обособи затрупан многофункционален терен с изкуствена настилка и размери 42.50 на 23.41 метра, и височина 10.85 метра.
Съоръжението ще се употребява за осъществяване на разнообразни спортове - баскетбол, волейбол, футбол, тенис и други Игрището ще е оразмерено за 15 спортуващи и 35 гости. Спортният комплекс ще е ограден от железна структура с PVC покритие /балон/. Обектът ще се отоплява чрез газов кондензен казан с регулатор, което ще даде опция да се употребява целогодишно.
В община Гаджин Хан ще се осъществя реорганизация на плувен басейн в Душник, община Гаджин Хан.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР